Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåfäng

 

 

Ruvande på fåfänglighet går du nu

inte ens i närheten av brustna hjärtan

 

rädd för att bli smittad




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 207 gånger
Publicerad 2006-10-09 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*