Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven september 2002


Övergiven

Jag gav dig en ros du glömde vattna
jag gav dig en dikt du aldrig förstått
Jag gav dig min själ fast du aldrig såg
jag gav dig mitt hjärta som du nu förått
Nu plockar jag inga blommor
och skriver aldrig mer
Hjärtat har jag stängt in
och själen ingen ser




Fri vers av Nattiz
Läst 335 gånger
Publicerad 2004-11-27 23:24



Bookmark and Share


  Mats L.
Skön, gripande, sorglig
2004-12-07

  Päse
Sorglig men fin dikt... *torkar tåren på kinden*
2004-12-03

  Pojken i Svart
sorglig men underbart skrivet...
2004-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Nattiz
Nattiz