Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där med smuts

kärlek irrar sig nyvaket upp

som en blomma fri från snö

nosar letar hit igen

vissnar sen och dör


tillit skakar av sitt damm

och nyser sedan klart

frustar ruskar själen min

och lämnar allting bart


hoppet seglar stilla in

i glömda hamnars hem

andas ljus i mörkret där

och seglar bort igen




Fri vers av Andreas Borg
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-10-10 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Borg
Andreas Borg