Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ögon.....

Mina ögon är som brunnar
det mitt liv för(t)unnar

genom tårar
känslor som sårar

genom svek
oförlåtlig lek

likväl genom ömhet
det bästa jag vet




Fri vers av purpleangel
Läst 433 gånger
Publicerad 2006-10-14 23:02



Bookmark and Share


  Roger VIP
Mjuk text och bra bildval till texten
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

purpleangel
purpleangel