Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

H-J-Ä-R-T-A

Till rythmen av mitt blod
först då jag förstod
Hur du förför mig
himmelskt förgör mig

Du ljuvliga väsen
ett litet uns kräsen
Men i rythmen av mina hjärtslag
då så vet jag

Det är du
just här och nu
som får mitt liv att leva igen
Tack mitt hjärtas vän




Fri vers av purpleangel
Läst 459 gånger
Publicerad 2006-10-14 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

purpleangel
purpleangel