Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

action; välkommen till terrorville

jag tvättar ansiktet och sköljer mig med vatten
helt utan förvarning slår det till;
ett minne spelas upp som en 50-talsfilm
likt en scen tagen ur välkommen till pleasantville

rollback, action

han ligger i min säng bland mjuka sidenkuddar
och stirrar upp i taket
bilden är kornig och blek
och jag ligger brevid
jag sjunger lågt med i en sång på radion
hans ögonlock blir tunga, jag tror att han sover
jag lutar mig mot hans bröst, hans hjärtslag dunkar
sen tar han tag i mig, rullar runt
och börjar kittla mig
skrattet ljuder genom tystnaden, högre än radion

cut!

var är jag? vattnet rinner ur mina händer
jag suckar, blinkar till
ja, välkommen till terrorville
jag bor på memory lane;
men jag är utan karta
så jag virrar runt, runt, runt
vilse i kulisserna än en gång

action!

han leder mig till det tomma golvet
lägger händerna runtom min midja
och börjar dansa
sakta, sakta
musiken speglas i hans ögon
fast den hörs inte alls

cut!

jag ligger i sängen, kallsvettig, varm
det är en mardröm som aldrig tar slut
bor jag på elm street?
nej, memory lane
men memory lane can\'t keep me sane
jag hittar inte utan karta
eller dig vid min sida
spöken jagar mig längs gatan
och ingen klipper och spolar tillbaka

välkommen till mitt liv

välkommen till terrorville




Övriga genrer av ms jessicaever
Läst 469 gånger
Publicerad 2006-10-15 14:05



Bookmark and Share


  R4ikirI
gud så bra! finner inga ord. du sjunger fram texten; ibland med mjuk ömsint stämma; ibland med smärta. bokmärke <3
2006-10-15

    Camillaa
Ah, så underbart bra!
jag gillar ditt unika språk
sluta aldrig skriva!!
/ C *
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

ms jessicaever
ms jessicaever