Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi är mfeo.


glöm inte, vi är oskiljaktiga.



vi har vart i alla städer
från tokyo till los angeles
vi stannade i stockholm
och gick vilse i london

vi har utforskat hela världen
och varje centimeter hud

våra hjärtan har slagit
i takt till barker’s trumsolo
som han spelar i ”always”

och alltid ska jag älska dig
men aldrig lämna dig

för världen

den kan inte sära på oss










Fri vers av ms jessicaever
Läst 432 gånger
Publicerad 2007-05-20 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ms jessicaever
ms jessicaever