Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hägring av mig själv

 

suddar ut mig själv i kanterna

 

försöker att inte synas
inte höras

 

snälla ignorera att jag finns
se inte så på mina bröst

 

kryper inåt i min själ
vaggar mig stilla
till en moloken melodi

 

känner mina konturer upplösas
min röst är inte längre min egen
hjärtat slår i otakt och på vakt
andas på toppen av mina lungor

 

blir en hägring

 

en hägring av mig själv

 




Fri vers av Mareld
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-10-15 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld