Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska bli lindansös






så att det blir lite lättare
att falla




Fri vers av Talema
Läst 456 gånger
Publicerad 2006-10-17 16:20



Bookmark and Share


  Herself
mycket bra
2006-11-09

  Prometeus
Många av dina dikter är skrivna på ett sätt som tilltalar mig väldigt mkt!
Med få ord säger du mkt. Inger en stark känsla på ett spartanskt sätt.
Det gillar jag verkligen.

Tack för intressant läsning!
2006-10-26

  livet
den är stark, jag gillar det.
gillar att du blandar det psykiska med det fysiska.
2006-10-17

  fannen
fin tanke
2006-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Talema
Talema