Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desperata penseldrag

vi målar över
med tjock vit färg

men det bara torkar
och krakelerar

medan vinden blåser känslorna
rakt igenom så att
höstlöven skrapar
mot skelettet

det bara spricker

och det rinner fram




Fri vers av stannar kvar
Läst 843 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-19 18:35



Bookmark and Share


  kath
jag säger bara att du lyckas få fram det igen ... det där smärtsamma och samtidigt .. hoppet någonstans mitt i ...

\"medan vinden blåser känslorna
rakt igenom så att
höstlöven skrapar
mot skelettet\"

så tydligt som det kan bli ......

solig och varm hälsning
Kath
2007-03-25

    Agnieszka
jag ville mest säga att jag läser. inga kommentarer just nu.
2006-10-27

  Ms Lovecraft
Aoo. Du målar upp bilder så precisisa att de skrapar ända in i benmärgen. Och du gör det så skickligt.
2006-10-20

    Camillaa
mycket vackert poetat
/ C *
2006-10-19
  > Nästa text
< Föregående

stannar kvar
stannar kvar