Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom gardinen


kan det stå
bakom din gardin

en blomma som väntar på kärlek




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 706 gånger
Publicerad 2006-10-20 19:52



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
söt...och sant...*går iväg och pratar lite med mina pelagonier*
2007-02-11

    BetweenTheLines
haha,briljant
2007-02-07

    Silverbjer
Så få ord, men stark känsla!
2006-12-21

  KaptenKatt
"Skuggorna hängde sina tavlor
rullade ut mattor
och svepte sitt brustna mellan blomkrukorna
Som om där bodde någon"- Milla 06

Tänkte på denna när jag läste dina ord så jag rotade fram den..ja, för att berätta om mina blomkrukor =)
2006-12-02

  KaptenKatt
Mmm.. vardagsvackert som du påminner oss om!
2006-12-02

  Lilla My* VIP
Tänkvärd..kan tolkas på olika vis! Bra!!
2006-10-29

    Camillaa
Enastående vackert..
/ C *
2006-10-28

  Ola Rydberg
Denna var magisk
2006-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP