Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt ljus

Jag tänder värmeljuset i lyktan som påminner om dig

tänder det varje kväll då saknaden efter dig blir för stor

 

Jag tänder även andra värmeljus runt om i min lägenhet

lyser upp det mörka, kalla, regniga vädret

 

Tände ditt värmeljus först, brinner ännu

de andra ljusen har slocknat för länge sedan

 

Kanske visar ditt ljus att du finns vid min sida

att du finns med mig varje steg jag vandrar

lyser upp stigen där jag sakta tar mig fram

 

Glömmer dig aldrig, min allra käraste Farmor




Fri vers av Cajsa
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-10-20 21:19



Bookmark and Share


    Mejja
Så vackert skrivet om ljuset som får lysa för din Farmor. Som får värma din saknad med sitt ljus.
2006-10-22

  Pulsatilla
Vackert skrivet! De kära man minns, skall alltid finnas, oavsett var de är!!!
2006-10-20

  solglimt
Mycket känsla i orden som berör, klart att hon finns vid din sida och hjälper dig mot ljuset!!
2006-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg