Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urmoder

 

Med kraft från jorden

 

Steg hon upp

 

Sträckte sig mot ljuset

 

Och fick ytterligare

 

Styrka




Fri vers av Pulsatilla
Läst 518 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-21 23:21



Bookmark and Share


  Nic
Dubbel 5a till skulptur och text tillsamman
2006-10-22

  Nic
Så fascinerande du kombinerar bild och text,
är du upphovsman till båda delar?
2006-10-21

  prinscess VIP
det här var en mycket bra text
fylls med styrka från en urmoder
ur en mäktande jord !!
bra
2006-10-21

    Cajsa
Bra skrivet
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla