Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bror försvann igår

Du ser inte mig längre
Jag är inte längre din syster
Så vad hände med alla våra minnen?
Blev dom bortkastade och undanstoppade?
Min stora idol
Någon som jag såg upp till
Inte nu, inte längre
Du har förändrats med henne
Du har istället fått hennes tankar och värderingar
Vi ser livet ur olika perspektiv
Det som jag värnar om
är mindre viktigt för dig
Det gör ont
Det smärtar i mitt bröst
att erkänna att min bror har försvunnit
Du hör sällan aldrig av dig
Skriver aldrig sms
Minns inte ens när du berömde mig senast
Den rollen vill du inte infinna dig i
Inte nu, Inte längre
Sorgligt och ledsamt
Tidigare var du alltid så stolt över din syster
Likadant var du stolt över din mamma
Idag är vi inte längre viktiga
Du har försvunnit
Du ser inte mig längre
Jag är någon som du råkar ha blodsband med
och allt det där som har smärtat hos dig
Dina tårar som jag har torkat
Är det glömt nu?
Är våra stunder bortkastade och undangömda?
Jag saknar dig brorsan
Jag ser in i dina ögon
Jag ser att du har funnit lyckan
Jag ser att du äntligen har hittat hem
Jag är glad för din skull
Behövde du för den sakens skull försaka din egen härkomst?
Det gör ont
Det smärtar i mitt bröst
men min bror försvann igår...




Övriga genrer av Charly
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-10-22 19:29



Bookmark and Share


  Kim Berglund
känner för väl igen det där, inte med en bror, utan med en väldigt god vän som helt har förändrats efter hennes sällskap. usch og fy för det. Tjoho föör den mycket fina texten!
2006-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly