Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanning och paradox



understundom
är sanningen
så komplex

att den endast
kan uttryckas
i enkel

paradox




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-10-24 20:23



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
mitt i prick :)
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP