Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hoppa från sista raden till titeln osv i en rundgång, precis som det är när mn låte ångest/flykt stå emellan...längtan efter närhet


efter närhet



ångestframkallande
flyktframtvingande

längtan




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2006-10-24 22:18



Bookmark and Share


    Regina E
Fint fångat med så få ord. (bra att du förklarade det där med rundgången)
2006-10-29

  Ingrid Nilsson
Ja,vad de orden säger mycket.
2006-10-26

    Mejja
Så precis denna är i orden!
Finner inte ord som räcker till...
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP