Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske inte en kär lek lik alla andra.... \"2\"

vill inte på något vis

påstrida

eller väcka uppmärksamhet

vill bara få vila

i mina tankar

när jag

i smyg tänker på dig

 

när du ser på mig

eller prata med mig

kan jag fantisera

 

då....

är vi nakna

och

våra kroppar

andas samma språk

 

 där vi

möts i ett ögonblick

i hettans centrum

 

(längre hinner jag inte tänka

för du ser på mig....

fundersamt)

 

du frågade mig om jag ville ha kaffe

men jag svara....

nej tack, jag har redan två i väskan

det räcker för en hel månad.....

 

 

sakta

helt oberört

inte för att störa

smälter jag in i möblerna

för att sedan obemärkt gå därifrån.....

 

 

 




Fri vers av ia VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2006-10-25 23:28



Bookmark and Share


  Agnes
..hm!... är hon kär må hända? Hennes svarskommentar liknade mest en groda, vilket fick henne att vilja försvinna bort (kul liknelse om att smälta in i möblerna - påminner om Mio's pågående TV-reklam)... och som flitig läsare av dina texter vill man bara skrika åt diktjaget: nej, stanna!!!!
Men samtidigt väcks frågor om det handlar om rädslor. En spännande text med andra ord. Lite gåtfull, varm och oroväckande.
2006-10-26
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP