Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill hjälpa dig

Min lilla vän

du fyllde 13 år i somras

blev tonåring, du var så lycklig

 

Du började högstadiet i höstas

i den stora skolan brevid där du bor

 

Nu är det snart november

du gråter dina tårar, du har ont i magen

mår illa på dagarna när du ska till skolan

 

Sa idag att du inte vill leva längre

att du vill ge upp eftersom du inte får vara ifred

för killarna i din nya klass

 

Jag vill så gärna hjälpa dig

säga att allt kommer att bli bra

att det kommer att bli bättre

 

Min älskade vän

jag finns här om du behöver mig!




Fri vers av Cajsa
Läst 301 gånger
Publicerad 2006-10-26 13:39



Bookmark and Share


  Nina V A
Det kan vara rent jävligt att vara tonåring och då behöver man någon man kan prata med och som ser en för den man är. Finns så mycket som gör ont och som man mår bra att ventilera.
Tycker du verkar vara ett underbart stöd för din systerson!! Kärleken till honom känns - så även din oro, gripande text!
2006-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg