Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

09.32

för dig för dem för
drömmar om evigheter

vaknar

tystnad

försiktigt på tå för att inte väcka
bryta förtrollningen




Fri vers av Jack
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-10-26 20:23



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
En verklighet som jag fick tassa på tå för
har nykigen krachat för mig.

Får jag en nu chans
ska jag istället kram hårt.
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Jack
Jack