Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal en



tiggaren

jag var en tiggare
tiggde om kärlek utanför din dörr
men
mina trasiga kläder
skrämde dig
mitt trasiga liv
förnärmade dig
du stängde din dörr
kylan frös mig tusen gånger


jag dog en mörk natt
i höstens hårda kyla
för att vakna på nytt
i ett annat liv




Fri vers av Missi VIP
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-10-28 13:01



Bookmark and Share


    JJ VIP
Vemods vackert! Man får ana sig till tragedin bakom orden liksom. Berörande skrivet! Mvh. JJ.
2006-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon