Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(S)våra ensamma stunder

 

Då ångesten sliter i ditt hår
och du skulle göra vad som helst för en cigarett
Då livet kastar sten som river upp stora sår i din hud
och allt som snurrar i din hjärna är längtan att få ta ett bloss
Då din förtvivlan äter dig inifrån i stora tuggor
och du känner abstinensens taggtråd runt halsen
Då ska du veta
att jag Älskar Dig och vill bära dig genom allt mörker
Jag vill ge dig all styrka som finns!
~

Mina armar är redo att fånga upp dig 
precis som den underbara människa du är
Min famn är varm och trygg
Den ska vagga din själ och ge dig kraft
Jag sviker dig aldrig

Aldrig

!

 

 




Fri vers av Pulsatilla
Läst 621 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-29 21:36



Bookmark and Share


  Jojo
underbara varma ord
2007-05-07

  mb74
texten är så värmande o fin ,fina ord man aldrig kan säga för mycket till nån,mycket bra skrivet.måste vara trygt att ha dig som vän:))
2006-10-30

    Cajsa
Mycket bra skrivet, fin att läsa, kram
2006-10-30

  Roger VIP
Varm och innerlig text. Tyvärr har jag ett litet problem och får allergiska utslag av ordet själ... Annars en härligt upplagd och bra text med stort överaskningsmoment
2006-10-30

  prinscess VIP
början var mycket ångetsladdad,
känns som mycket jobbiga känslor inombords
men slutet är vackert, att du vill ha kärleken i din famn!!!
2006-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla