Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den syns inte utanpå

Den syns inte utanpå
ensamheten därinne




Fri vers av eva m h
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-10-29 23:17



Bookmark and Share


  Blekfet
exakt

kort, men meningsfull
ibland säger få ord mer än hundra meningar
2006-11-10

  Gunilla Karlsson
och ändå är det efter det yttre folk tror att man mår....
2006-11-08

  Davidoff
Sant!


Den syns inte utanpå, men känns förjävlig därinne
2006-11-03

  Lennart Ekman
God morgon.

Tack för beskrivningen.

Sant !!!!!!!!!!!!!

Ha det Lennart
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

eva m h