Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst blir det ljusare med snö

Jag vill bli osynlig nu
Genomskinlig
Inte anträffbar

Jag vill bli bortrest
på semester
Komma tillbaka
frisk och brun

Stark vill jag
sätta tänderna
i ett stort fint äpple
Planera morgondagen
och vara upptagen


Men det går inte
Jag är alldeles
för trött
Alldeles för ofta




Övriga genrer av Bim
Läst 274 gånger
Publicerad 2006-10-30 00:26



Bookmark and Share


  Tothem
Mitt i prick!!!
Kram
2006-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Bim