Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finns här för dig

 

Styrkan

vill jag ge till dig när du känner dig svag

Kraften

så att du orkar kämpa vidare trots smärtan

Trösten

för att torka bort dina tårar som rinner

Glädjen

för att du åter ska få känna glädje

 

JAG FINNS HÄR FÖR DIG!




Fri vers av Cajsa
Läst 8229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-30 13:12



Bookmark and Share


  friheten
Vilken vacker dikt!!!
2008-05-14

  AjBi
Vacker dikt! Den berör...
2007-04-18

  lodjuret/seglare VIP
den texten var trösterik minsann

du får med visst känslodaller
fyra fina snökristaller
2007-03-14

  Nessie
Dikt full av kärlek och tröst. Jättefin!
2006-10-31

  Gunilla Karlsson
den här ska jag bokmärka och läsa när jag behöver kraft
2006-10-30

  Pulsatilla
Underbar tröst och värme!
Jag tycker om att du varierat storleken på texten och på så sätt förstärkt de ord som är i centrum i din dikt! Härligt!
2006-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg