Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ok, liten förklaring: slocknar kan läsas ihop med raden ovanför...eller mer allmänt.+det kan vara mörkret eller hon som söker anknytning...


hon vet det inte ännu

mörkret knackar på
det ljusfyllda huset

slocknar

sökande anknytning

du går
längs gråa gator
mot
ljuset




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-11-02 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP