Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fru Ångest är på besök

I natt är jag
Fröken Osäker,
Fru Ångest är
här på besök.

Hjärtat slår
och jag får
ingen luft.
Jag vet ju
inte vad
du tänker,
vad du känner.

Förstår om
du behöver
andrum. Men
då behöver
jag oxå få
veta att det
är det som
behövs.

Jag vill inte
kväva dig.
För jag
älskar dig.

Men snälla
gör så
att jag får
vara Fröken
Självsäker utan
besök av Fru Ångest
varje natt.







Fri vers av Davidoff
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-11-02 00:15



Bookmark and Share


  TiVa
Varför envisas den där Ångesten med att komma om natten? *suck*
2006-11-24

  aPorcupine
Mycket bra beskrivet! Jag känner igen mig så väl...
2006-11-04

  *Camilla*
Jag vet känslan :/
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff