Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckligast av alla lyckliga

Jag är lyckligast
av alla lyckliga
i hela världen.

Jag blir äntligen
accepterad för
den jag är

Nu har ännu
en av mina
drömmar blivit sann

Du vet alltid hur
du ska göra
mig lycklig




Fri vers av Davidoff
Läst 506 gånger
Publicerad 2007-07-02 14:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart!
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff