Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som att plocka bladen från en Prästkrage.... (så känner jag just nu)

Är det sant?

Är det inte sant?

Om det är sant så
blir jag jätteglad
samtidigt som jag
blir livrädd

Jag vet inte
villken fot jag
ska stå på

Jag vet att
jag har mångas
stöd om det är sant
Men samtidigt vet jag
att många kommer
ifrågasätta det
som sker

Men jag ska nog
visa er som tvivlar
att det här är något
jag klarar av. Något
jag kommer att klara
av med hjälp av min
underbara nallebjörn
och alla mina underbara
vänner




Fri vers av Davidoff
Läst 620 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-19 15:13



Bookmark and Share


  ospray
yes go for it
vad än det nu är
gillar din inställning
klart värd applåd !!!
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff