Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar du var här....


Och fick dela
alla lyckliga
stunder med mig

Saknar dig älskade farfar




Fri vers av Davidoff
Läst 495 gånger
Publicerad 2007-07-19 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff