Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittat hem

Nu behöver jag
inte leta längre

Nu har jag äntligen
hittat hem och är inte
ensam längre

Du gör mig så
lycklig min alldeles
egen nallebjörn

Saknar dig
så fort du
inte finns
vid min sida




Fri vers av Davidoff
Läst 481 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-22 20:24



Bookmark and Share


  prinscess VIP
vacker
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff