Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid regnbågens slut...

Det sägs att vid
regnbågens slut
finns guldet

Men jag behövde
inte nå regnbågen
för att finna mitt
alldeles eget guld

Du är mitt guld

För evigt




Fri vers av Davidoff
Läst 561 gånger
Publicerad 2007-07-02 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff