Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blicka framåt...

Är något jag lärt mig av dig.

Jag lägger sakta men säkert mitt gamla liv bakom mig nu

Jag ska nog visa,

alla er,

som inte tror på vårat förhållande

att det här visst kommer att fungera

Ni ska allt få se




Fri vers av Davidoff
Läst 498 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-05 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff