Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglavingar



Du ser allt
Du hör allt
Du vet allt

Du ser när
jag mår bra
Du ser när
jag mår dåligt.

Du hör när
jag skrattar
Du hör när
jag gråter

Du vet när
du sårar
Du vet när
du gör mig
lycklig

Du har allt.
allt jag
någonsin
önskat mig.
Jag vet vad
jag har men
vet också
vad jag
kommer
att få

Du har
änglavingar
som du låter
mig flyga på

Du har gett
mig mitt liv
tillbaka

Jag älskar dig för evigt min nallebjörn




Fri vers av Davidoff
Läst 629 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-31 15:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin! Helt underbar... en härlig känsla av kärlek
2009-10-24

    Suzylu*
Så Vacker, *Helt mållös* Älskar slut ändan :) Fortsätt så :D
2007-09-10

  DanSan
***************************

Underbart vackert skrivit med en
touche av en ängels vingar man
skulle kanske tillägga med stjärn-
grus föds de vackraste planeter
Tack för härlig läsning!!!

*APPLÅD*

***************************
2007-09-04

  Sandan
alldeles fantastisk text!!
2007-06-10

    ej medlem längre
Underbart :-)
2007-05-31

  Lena K Nilsson VIP
Härligt!
2007-05-31

    hajjag
En nallebjörn med änglavingar skulle vi alla ha.
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff