Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minnen från förr...


Hudrysning

...när du sakta

lekte

med dina knivskarpa

okänsliga händer

mot min nakna själ




Fri vers av ia VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2006-11-02 01:38



Bookmark and Share


  Jer
Hmm, denna har riktig potential tycker jag.
Som minimalist vill jag föreslå:



sakta



lekte du
med dina knivskarpa


händer



mot min nakna


själ


2007-01-04

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP