Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
befrielse


Känslosprängning

du gav mig något

jag aldrig fått förut

njutbart

befriande

och fullständigt

osjälviskt

 

 

frihet

 

tack för att du lät mig gå




Fri vers av ia VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2006-11-02 01:58



Bookmark and Share


  Jer
Njutbart, bBefriande. Vackra ord.

Blir lätt påmind om Sting's sång
"If You Love Somebody Set Them Free"

Free, free
set them free!

2007-01-04

    eva m h
Oj, den var verkligen befiande!

Den bokmärker jag!
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP