" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Instinkt

om någon hade sagt till mig

"du kommer att må bra"

för sex år sedan

åtta månader

nio dagar

tio timmar

tre minuter

 

 

då hade jag aldrig trott på dom

 

men nu gör jag det

 




Fri vers av ia VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-11-02 02:03



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Härligt!
2006-11-03

  Niklas Gladh
Det är du värd!
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP