Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

precis innan



det var oändligheter, min vän
mellan skiljelinjerna

och fast vi andades samma rymd
vistades inte våra gestalter
i samma konstitution

därav vår divergens




Fri vers av Smultris
Läst 732 gånger
Publicerad 2006-11-06 10:45



Bookmark and Share


  Mats L.
Fint skrivet smulan
2006-11-07

  wayward - taiga
Hej Smultris,

snygga ord som talar om åtskillnad.

Skulle kunna vara diktjagets eget resonemang med sitt 'högre jag'

"rymd" och "gestalter" ger en känsla av nåt nästan icke-materiskt.

Men den skulle också kunna vara en omskrivning för att på ett 'fint
sätt' säga till någon att; 'vi sitter inte riktigt på samma planet'.

Kan säkert läsas på ytterligare vis!
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris