Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BREDVID

du får kväva mig
om du vill
men bara med kärlek
aldrig med likgiltighet



tystnaden var vacker
så länge vi ännu
hade någonting
att säga varann


idag slår den kilar
mellan oss
och jag försöker
intala mig att ”bredvid”
är detsamma som ”nära”



jag lyckas inte så bra

2006




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 554 gånger
Publicerad 2006-11-04 17:24



Bookmark and Share


  stella
Tystnaden var vacker så länge vi hade någonting att säga varann...bitande bra!
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP