Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om mobbing


Glasbubbla

Ensam i stor glasbubbla

skör, ömtålig

 

kristallformade tårar

 

ord gör stora sprickor

slår sönder tillvaron

 

att inte ta till sig

är inte lätt

 

man stänger in sig

tar bara emot

 

tror på det som sagts

 

slag mot kropp

smärta inuti

 

trygghet försvinner

 

allt som finns kvar

bara tomhet och oförståelse

 

Varför jag?




Fri vers av Cajsa
Läst 533 gånger
Publicerad 2006-11-05 12:20



Bookmark and Share


    eva m h
Känner igen mig i ensamheten i bubblan,skörheten och frågorna.
2006-11-10

  Nessie
Smärtsam text att läsa. Bra förmedlad känsla av hur det känns att gå i kras inuti.
2006-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg