Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag undrar - Är mitt liv en lögn?

Det känns som om mitt liv är en enda stor lögn just nu.
Allt började så bra, med chatt, sms och telefonsamtal.
Vi bestämde oss för att ses.
Dagen kom då du skulle komma och hälsa på mig,
men du blev sjuk och kunde inte komma.
Klart jag blev ledsen och besviken.
Vad annat kunde jag bli när jag sett fram så emot att få träffa dig.

Vi fortsatte som vi tidigare gjort, med chatt, sms och telefonsamtal.
Du sa att du älskade mig. Jag sa att jag älskade dig.
Allt kändes så härligt, du fick mig att se ljust på livet igen,
Du fick mig att börja tro på mig själv igen, kände mig så stark.

Det har gått 3 månader sen vi började chatta.
Men nu känns allt annorlunda på något vis, det känns som om du
släppt taget om mig trots att du lovade att aldrig släppa mig.
Nu känns det återigen som om mitt liv är en enda stor lögn.
Jag vet att jag fortfarande älskar dig och det kommer jag alltid att göra.
Men det jag inte vet är om du fortfarande älskar mig.

Mitt liv känns som en enda jävla stor lögn. Men jag hoppas att du fortfarande älskar mig och att jag snart kan få lägga alla dessa otäcka tankar och känslor bakom mig. Hoppas att allt detta bara är en stor otäck mardröm som jag snart kommer att vakna upp ifrån.

Hoppas vi ses snart, Jag älskar dig






Fri vers av Davidoff
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-11-06 01:23



Bookmark and Share


  Dilsewat
Mycket intressant att läsa,
dessa tidsenlinga steg: chatt,sms, telefon, möte eller icke möte...
2006-11-29

  Karin I
du förtjänar alla kärlek i världen!
texten ger mig verkligen en blick in i ditt liv. tack.
2006-11-27

  änglasjäl
Du är värd så mycket mer tror jag,
och ja,jag gillade verkligen vad jag fick möjlighet att läsa:D

Må gott och ta hand om dig!
/josefine
2006-11-27

    ej medlem längre
Alltid farligt är man hänger upp sitt 'jag' på en annan. Han gör inte dig!
Nej, finn tillbaka till in egen livsväg igen. Bara för någon annan ljuger så gör ju inte det automatiskt DITT liv till en lögn, snarare HANS.
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff