Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekskemi

Mitt liv faller sönder i molekyler och atomer.

Önskar så att du var här och hjälpte mig att bygga upp mitt liv igen

Trots att det var du som fick mitt liv att falla sönder i atomer och molekyler.

Fick mitt liv att falla sönder i kärleksatomer och kärleksmolekyler




Fri vers av Davidoff
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-11-06 01:24



Bookmark and Share


  Dilsewat
Denna är underbar! Jag gillar atomfysik : det förklarar ju allt som finns :
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff