Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stridsyxan har höjts på jobbet. Vi mot dom... sä jävla onödigt och smågluttigt... men vi vill inte bli förpassade till den hukande skaran... och då måste vi gå Dom till mötes... Och det blir inte vackert...



Era förbannade jävla surfittor...

 

 

Okej...

så här är det...

 

Jag blir inte lätt arg

inte heller lättstött är jag

eller... njae, jo det beror väl på

 

MEN

 

Långsint är jag då rakt inte.

 

Men nu håller det på att

bli övertryck i hjärnan

Lilla medlande Mija håller på att ladda

och hon laddar jävlari.

 

Inget förbannade lismande

utan nu åker dom på

feta käftsmällar

så det ryker om det

 

Tro inte att jag är immun

att jag inte reagerar

att jag inte memorerar

allt ni säger och gör

 

Ser ni hur jag kavlar upp ärmarna

och knyter upp håret där bak

och intar attackställning

i detta krigslopp 

 

Jag är en jävel på att springa

när jag har bra på fötterna 

och jag ska hinna ikapp er

allihopa

 

och ni kommer inte ens att

fatta vad som hänt

förren ni virrar ensamma därute

Yra och tillintetgjorde kommer ni inte att

hitta era bundsförvanter 

 

Först långt senare

kommer ni att förstå

 

men då har jag redan gått vidare

och kommer inte att behöva ert

krypande

era tårar

er rädsla

 

Använd istället era ensamma

ångestladdade stunder till att

fundera på

 

vilka ni egentligen är

 

Och vad ni gör mot era medmänniskor 




Övriga genrer av Howlit
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-11-08 12:12



Bookmark and Share


    Anna Lundgren
Skulle behöva lite av den här vreden idag...

"Ser ni hur jag kavlar upp ärmarna
och knyter upp håret där bak
och intar attackställning
i detta krigslopp

Jag är en jävel på att springa
när jag har bra på fötterna
och jag ska hinna ikapp er
allihopa"

Väldigt talande, kan riktigt se er ladda om. Innerligt skriven. Såna här känslor måste ut.

På dom bara!
2006-11-12

  Albert
oj oj vilken kraft du har!
oj oj oj
2006-11-08

    ej medlem längre
ilska är konstruktivt
man laddar ordentligt, som
du beskriver!
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit