Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häng med....!!!!!

 

med valda steg

från din själ

öppnas dörren

till det okända

 

släpper in

släpper lös

känslostormar

med

äventyrliga färdmedel

 

med trasiga skor

och lappad jacka

möter jag kanske dig

du mig 

leende

 

det vi då ser

är inte alltid det vi får

utan

följ med

utanför känslomurarna vi bygger höga

det är kanske först då man förstår

 

när man är två

 

 

 

 

 




Fri vers av ia VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2006-11-18 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP