Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ära

Det är inte bara fallna soldater och andra hjältar som dör en äro fylld död

utan alla dom andra med ,alla har sin historia sin värdighet sin stolthet och sin kärlek till livet.

Livet som var och livet som slocknade, studera och du finner en hjälte i oss alla likt en fallen soldat i fält.

Alla har vi haft våra strapatser förlorade kärlekar missade ungdoms kamrater, dom har alla gått igenom livets tuffa eldar och prövningar gjort uppoffringar samt get upp hopp och liv.

Det finns en hjälte i oss alla och när vi dör dör vi som en fallen soldat, ett kan vi ju alla vara överens om, att alla dör vi ju! Frågan är bara hur vi dör?

och hur vår död uppfattas av andra,  huvudsaken är att vi varit goda och ödmjuka människor så spelar inte döden någon roll och gör inte ont

först då är du en hjälte.

För du dör med vetskapen om att du älskat och varit god mot livet din medmänniska och dina närmaste.

Alla har vi våra historier och alla har vi väl varigt med om livets tuffa prövningar. Alla våra och envar har sina egna sägner och sina egna hjältebravader.

VI ÄR ALLA UNIKA.




Övriga genrer av Lasseman VIP
Läst 881 gånger
Publicerad 2006-11-09 06:06



Bookmark and Share


    Jee Dee
Något av det bästa jag läst! Hade jag kunnat skulle du få långt över 5 i betyg. Du säger och menar det som det finns för lite av i vår samhälle och i var och en av oss.

Tar av mig hatten. / Jee Dee
2006-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP