kunskap är nyckeln till insikt

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kunskap är nyckeln till insikt




Vindarna viskar Moder Jords sång

~ ¤ ~ 

Stanna i min famn för en stund. . .

Känn skapelsens gnista i dig

Låt tystnaden påminna dig om. . .

Varför du skriver dikter

Djupt inuti finns svaret i dig

Hitta svaret

~ ¤ ~ 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 1414 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-03-20 11:25



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
så vackert o sanningsfullt!
2007-08-14

  aol
så fint ja svaret insikten finns där ine hos en själv
2007-08-10

  Maria Zena Viklund
Så så vackert!
2007-07-12

  Söder
Vackert diktat... leder till eftertanke... tack...
2007-03-20

    Jess81
för mig är svaret att hela skapelsens medvetande får röst genom poesi av detta slag..
2007-03-20

  Lasseman VIP
Wow! ja när jag läser denna fantastiska poesi...så tror jag att jag hittat svaret, och nu vet jag varför, och för att ibland bli påmind, så sparar jag...och applåderar, Moder Jord..tack
bra skrivet =)
2007-03-20

  Om_öj_lig
Moder Jord sång kan höras och hennes
famn kännas av de närvarAnde...

Kunskap är nyckeln till insikt,
och Känsla är förståelsens hamn.
Poesi är gränsland mellan kunskap
och känsla, en andlig innerlig utsikt,
- i Pacha Mamas eviga famn.
2007-03-20

  Jean-Michel Orblin
tänkvärda ord
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman