Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädgårdsfrukost

Inget är som en kopp svagt rykande kaffe i morgonljus.

Där ett smakfullt bloss från en böjd pipa öppnar en ridå för de solklädda blommor som dansar till fåglarnas tidiga musik.

Inget är som en ensam stund med värmande morgonljus.








Fri vers av Jee Dee
Läst 1133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-13 17:16



Bookmark and Share


  Anna-Victoria
Vilken härlig bild och vilka härliga ord, jag är där då!!! Underbart!
2007-03-28

  Lasseman VIP
En verkligt skön bild, som om det var ifrån Karl Larssons drömmar,
Pax för att sitta där i solen..Tack..mvh
2006-11-18

  Lasseman VIP
Åhh vad man känner igen detta...tack Mvh
2006-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Jee Dee