Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan berättar vad vi vet längst in.

 

Tag vara på din känsla.
Den visar dig ditt innersta.
Den betyder allt.
Lyssna till din känsla och
lär av den.

 

Låt känslan bli din godaste vän.

Lita på vad du känner.

 

Även den svagaste, djupaste känslan tyder åt dig.

 

Känslan är nyckeln till ditt liv.

Känslan är ditt själsspråk.

 

Lita på din känsla!

 

Lyssna!



Övriga genrer av Jee Dee
Läst 604 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-16 20:58



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja! jag litar på att min känsla är rätt som säger mig att jag vill läsa denna fler gånger!.. så därför applåderar och sparar jag!..
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Jee Dee