Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad av min bästa...

Jag vet var du är bara det att du är inte här...

Varför är du inte här?

Tänker du som jag, jag vet att du gör.

 DU HAR EN ANNNAN!

Jag känner dig som du känner dig själv.

Varför har du en annnan?

Den är inte som jag, bara jag är som jag.

Det vet du!

Eller vet du?

Jag är jag, som jag är.

Vem är du?




Fri vers av Jee Dee
Läst 577 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-26 21:17



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja! jag vet! känns ibland som om vi är ett och samma i samma väsen och tanke! fast jag har ingen annnan ;))
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Jee Dee