Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fullmåne i en ljus mist över sjön en kuslig mörkerkväll.


Mångubben

Så stor och så vis lyser du upp vår väg,
så att vi ser att det finns ett bortom än här där vi är.

När vi strävar efter att få tala med dig, finns du där troget, 
Du lyssnar på varje ord vi säger och du ser oss överallt på vår jord.

Du kan flytta hav och sand
och lysa upp det svartaste mörker.

Genom tid och rum har du lyst för att hjälpa
men med en mörk sida även oss vilsna stjälpa.




Fri vers av Jee Dee
Läst 608 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-26 22:43



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja! månen är verkligen en vägvisare.. ibland!.. men även den har ju två sidor!.. så jag vill inte ge månen hela äran! då den ju tar hjälp av solen.. för att ge oss sin välsignelse i vårat val av väg! man tackar för en väldigt bra och tänkvärd text att ta till sig..applåderar och bok märker..
2007-07-27

  Nyfiken drömmare
Månen är verkligen fascinerande, mystiskt vacker och skrämmande på samma gång.
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Jee Dee