Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fas i livet som vi känner så sällan.




Harmoni

Du sitter på en mossig stabil trästock, inte kall, svalt fuktig men ändå bekväm. Framför dig så ser du midnattssvart himmel bakom en sagolik djupblå skogsfasad.

Tusen små glimmrande ljus likt eldflugor dansar över himlavalvet till den vackraste musik och daggen speglar sig i ett varmt eldskimmer över allt. Din puls är lugn och du saknar inget. Du fryser ej och saknar inget på de fyllda borden då du ätigt dig mätt. All din ängslan är borta och ångest lika så.

Dina vänner är nära och kärleken så. Åldern betyder inget och ej heller pengar när du har frid.

 

Du är i Harmoni...

 

Harmoni...




Prosa (Prosapoesi) av Jee Dee
Läst 674 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-11 20:56



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Fin och målande dikt!
2007-11-11

  Anna-Victoria
Jätte fin dikt! Ett vackert skimmer sprider sig från den till mitt hjärta!
2007-03-28

  Lasseman VIP
Känner starkt igenkännande med denna..Tack
2007-01-16

    Maria Malm
Texten ger en skön känsla, vackra bilder ger det mig.
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Jee Dee